Wijn

aviva dreamline wijn kopke port moet chandon

Wijngaarden
De beste wijnhuizen met de beste wijngaarden in de beste wijnproducerende landen zoals Spanje, Portugal en Frankrijk, en een opkomend wijnlanden als Argentinië en Chili.

De juiste hoeveelheid zon per jaar, temperatuur en ideaal luchtvochtigheidsbalans, in combinatie met de beste druivenrassen zorgen voor topwijnen!
En champagne komt uiteraard uit de bekende Franse wijnstreek Champagne.

Handgeplukt
Rode druiven, van de beste wijngaarden, met de hand geplukt om de beste wijnen te maken, die heerlijk gedronken kunnen worden in combinatie met een lekker stukje kaas, vlees en gevogelte. Er zijn veel soorten rode en witte wijn die verschillen in smaak, geur en kleur. Van heerlijk fris, kruidig tot rode wijnen met een intense geur en lange afdronk.

Houtrijping
Wijn en hout zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Houtrijping betekent dat de wijn een bepaalde periode is opgeslagen in eikenhouten vaten. De vaten bieden precies de juiste combinatie van een aantal gunstige eigenschappen: het hout is sterk, buigzaam, laat de juiste hoeveelheid zuurstof door en eikenhout geeft de wijn een lekkere smaak.

We can't find products matching the selection.

Customerservice

about us

payment options

Secure shopping

Our newsletter

read our blog
Enjoy responsibly
Drinkaware

Copyright © BestofWhisky.com - Whisqy.com 2012-2018 All Rights Reserved.
WhisQy.com is a registered trademark of Best of FIne Spirits B.V.
Registered at the Chamber of Commerce (KvK) by number 53521846. Location: Abelenlaan 6, 2935SB, Ouderkerk aan den IJssel, Netherlands ,
Tel:( +31) 180 72 10 48 , E-mail: info(at)whisqy.com
  Facebook Twitter Google plus Instagram Youtube  


Copyright © 2011-2018 WhisQy.com - All rights reserved.