"Whisky van de Lage Landen" door Wieger Favier | Tasting set + Boek

$72.43
In stock
SKU
tastingset-whisky vd lage alanden+boek

Een schitterende Nosing & Tasting kit in luxe zwarte box met 5 whisky's uit de Lage Landen van de Top distilleerderijen uit Nederland en Belgie vergezeld met het boek "Whisky van de Lage Landen" door Wieger Favier.

Voor Whisky van de lage landen maakte hij een reis langs 42 brouwerijen en distilleerderijen op soms prachtige locaties in vooral de landelijke regio's van onze lage landen. Wieger Favier is, naast whiskyliefhebber, ook een ervaren freelance journalist en eindredacteur met oog voor detail.

Wie denkt dat whisky alleen uit Schotland en Ierland komt, heeft het mis. Whisky is 'booming' en overal in de wereld wagen kleine distilleerderijen zich aan deze ingewikkelde, arbeidsintensieve en kostbare drank. Ook in Nederland en België maken verschillende distillateurs en bierbrouwers tegenwoordig de stap naar malt whisky.

In Whisky van De Lage Landen vertelt Wieger Favier over de vaak nog jonge whisky uit Nederland en Vlaanderen en over de distillateurs, hun passie voor drank en graan en voor hun regio. Naast een kennismaking met de whisky en de stokers biedt het boek smaaknotities van een proefpanel en een schat aan informatie over het productieproces.

Met een voorwoord van de bekende whiskyschrijver Hans Offringa.

De whisky's zijn stijlvol verpakt in een zwarte doos. De tubes hebben een inhoud van 25 ml. Ideaal om als cadeau te geven of om thuis zelf een proeverij mee te organiseren.

 Auteur Wieger Favier
Soort Met illustraties
Taal Nederlands

Afmetingen 25x247x198 mm
Gewicht 830,00 gram
Verschijningsdatum juni 2017
Druk 1


More Information
Alcohol%0.00
Write Your Own Review
You're reviewing:"Whisky van de Lage Landen" door Wieger Favier | Tasting set + Boek
Your Rating

Customerservice

about us

payment options

Secure shopping

Our newsletter

read our blog


Enjoy responsibly
Drinkaware

WhisQy.com is a registered trademark of Best of FIne Spirits B.V.
Registered at the Chamber of Commerce (KvK) by number 53521846. Location: Abelenlaan 6, 2935SB, Ouderkerk aan den IJssel, Netherlands ,
Tel:( +31) 180 72 10 48 , E-mail: info(at)whisqy.com
  Facebook Twitter Google plus Instagram Youtube  


Spendabit
Copyright © 2011-2019 WhisQy.com - All rights reserved.