Wemyss WhiskyProeverij - 17 Oktober 2019

$143.95
Out of stock
SKU
Tevens uw Entreebewijs- Inloop 19.45 - Aanvang 20.00 uur-Wemyss

Eindelijk je kans om alles te vragen over en te proeven van heerlijke Independent bottelingen.
Ginny Bosswel, de Brand Ambassador of, moeten we zeggen, ambassadrice bij Wemyss, is een paar dagen vanuit Schotland in Nederland en geeft een exclusieve Masterclass Wemyss whisky.

Mis de kans niet om deze mooie onafhankelijke bottelaar te leren kennen! 

Wat ze allemaal meebrengt is nog een verassing, maar in ieder geval de nieuwste release "Flaming Feast" met zijn contrasterende zoete en maritieme rook en de smaak van rijping in bourbonvaten.

We sluiten af met een Wemyss 20 jaar oude whisky verrassing :-)

Wemyss Whiskyproeverij Donderdag 17 Oktober 2019

Laat ons u meenemen op een ontdekkingstocht naar enkele van onze favoriete populaire whisk(e)ys en beleef hun unieke smaken, aroma's.

Alles wat nodig is voor een gezellige, leerzame avond met vrienden, collega’s en familie voor whisky liefhebbers! 

Wacht niet te lang, want vol=vol!

Koop straks hier je toegangskaart alvast gemakkelijk online!

ØMasterclass door Ginny Bosswel, Brand Ambassador Wemyss Whisky

ØProeven van 7 Whisky's 

ØInclusief lekkere tapashapjes voldoende voor de hele avond

ØWannneer: 17 Oktober 2019 -  inloop 19.45 uur

ØLocatie: De proeftafel aan de Abelenlaan 6 te Ouderkerk aan den IJssel

ØPer persoon: € 29.95 Graag vooraf online reserveren

Kom het zelf een keer beleven alleen of met vrienden, familie of je hele vereniging!
We zien uw komst graag tegemoet en maken er graag een leuke avond uit van! 

OVERNACHTEN?

Op 15 minuten rijden vind u het karakteristieke Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug in Lekkerkerk.
Het hotel is gevestigd in een hotelgebouw en een authentieke boerderij uit 1795. U kunt hier al overnachten vanaf 38 euro p.p. per nacht.
Taxi service kan ook geregeld worden :)

Wemyss Whiskyproeverij

Als een onafhankelijke bottelaar van whisky is Wemyss (uitgesproken als 'weems') een familiebedrijf gevestigd in Schotland en heeft een lange associatie met whisky die dateert uit het begin van de 19e eeuw toen John Haig zijn eerste distilleerderij op Wemyss-land bouwde.

Wemyss benadering van whisky heeft als doel alleen de allerhoogste kwaliteit malt whisky's te selecteren en deze zo toegankelijker en begrijpelijker te maken door het proeven en de aroma's van individuele whisky's te gebruiken om elke botteling te identificeren. Met dat in gedachten, gaan we de geweldige whisky's van Wemyss proeven.

@WEMYSSGINN... op Instagram  ;-) 
Ginny Bosswel vertelt dat het in feite de familie Wemyss was, die haar kennis liet maken met de opwindende wereld van wijnen en gedistilleerde dranken: 

"Ik trad eind 2011 toe tot het moederbedrijf Wemyss Developments en assisteerde bij de verschillende bedrijven die deel uitmaken van de Wemyss Family-portfolio (wijnen, advocado's, thee, vastgoedontwikkeling) wat resulteerde in een heel natuurlijke overgang een paar jaar geleden naar "All Girl" (met uitzondering van William Wemyss natuurlijk!) Whisky- en Gin-team.

Mijn functie is Regional Brand Manager. Ik heb Frans en Latijn gestudeerd aan de Universiteit van Manchester, wat zeker veel helpt in deze branche. Eerdere functies, waaronder evenementencoördinator en leidinggevenden aan evenementenpersoneel voor een cateringbedrijf, die zeker nuttig zijn bij het woord nemen bij de vele proeverijen en shows gedurende het hele jaar." vertelt Ginny.

De Whisky Verrassingen!
Ginny presenteert een selectie whisky's uit de nieuwste releases van Wemyss Vintage Malts en laat je kennismaken met de eigen Kingsbarns Distillery van de familie Wemyss.

Door familie gerunde whiskymakers Wemyss Malts hebben onlangs twee extra bottelingen in hun Family Collection-assortiment van gemengde Scotch-malt-whisky's uitgebracht.
‘Flaming Feast’ is genoemd naar de smaak in  whisky laat ze in ieder geval proeven en is gemaakt uit de privécollectie van de familie van rijpende whiskyvaten die werden aangekocht door Isabella Wemyss en werden gevuld onder haar toezicht.

Jaren later werden de volwassen whiskyvaten alleen geselecteerd door de beroemde whiskyschrijver Charlie Maclean en het Wemyss Malts-team toen de spirit en de vaten een absoluut evenwicht en harmonie hadden bereikt, klaar om te worden bewerkt in uitzonderlijke malt whisky's.

‘Flaming Feast’ van de Wemyss Family Collection-reeks, is een combinatie van vijftien vaten van twee rokerige single malt-distilleerderijen uit de oostelijke hooglanden en de westkust, Binnen-Hebriden. Contrasterende zoete en maritieme rook, evenals rijping in bourbonvaten van de 1e vulling of kruidige ontkoolde en opnieuw verkoolde Amerikaanse eiken vaten leiden tot een heerlijke en complexe whisky.
De release van 6000 flessen van Flaming Feast staat bekend om een complexe mix van zoete en hartige rook, heidehoning en houtkruiden.

Zoals beloofd sluiten af met een Wemyss 20 jaar oude whisky verrassing :-)

Wat wordt je favoriet van de avond?
Klik hier voor meer informatie en gemakkelijk online jouw plaats te reserveren.

whiskyproeverij zuidholland krimpenerwaard groenehart rotterdam

 

Whiskyproeverij Uitje ZuidHolland GroeneHart Rotterdam Krimpenerwaard Ouderkerk

More Information
Alcohol%0.00
ShippingDelivery at US border within 2-4 business days
Final delivery depending on handling at Customs
Write Your Own Review
You're reviewing:Wemyss WhiskyProeverij - 17 Oktober 2019
Your Rating

Customerservice

about us

payment options

Secure shopping

Our newsletter

read our blog


Enjoy responsibly
Drinkaware

WhisQy.com is a registered trademark of Best of FIne Spirits B.V.
Registered at the Chamber of Commerce (KvK) by number 53521846. Location: Abelenlaan 6, 2935SB, Ouderkerk aan den IJssel, Netherlands ,
Tel:( +31) 180 72 10 48 , E-mail: info(at)whisqy.com
  Facebook Twitter Google plus Instagram Youtube  


Spendabit
Copyright © 2011-2019 WhisQy.com - All rights reserved.