Talisker Dark Storm (Liter)

Rating:
95% of 100
Out of stock
SKU
4748

“Elk nieuw lid van de Talisker familie brengt hoge verwachtingen met zich mee. En ik ben er trots op dat de Storm daaraan zal voldoen.
De whisky, die hier met veel zorg en passie wordt gecreëerd, straalt de moed uit van het eiland waar hij vandaan komt. Iedereen hier is verheugd
dat de vaardigheid van onze malt masters deze levendige whisky heeft samengesteld. Talisker Storm is dan ook absoluut de perfecte naam!, adlus Mark Lochhead, Talisker Distiller Manager:

Neus: in eerste instantantie ingetogen maar toch kruidig, met een vleugje van net aangestoken lucifers. Fris, zuiver met een groeiende complexiteit zoals een opwellende storm.  Deze whisky ontwikkeld zich met een honingzoete moutigheid, met rijp rode bessen fruit. Licht rook in de finish van de geur met zilte elementen van  een olieachtige explosie van pepers.

Mond: In het begin zoet, zacht en rijk in de mond, dan snel zeer pittige en steeds warmere bekende Taliskers smaakelementen. Het is alsof de pure, mond-vullende zoetheid hand in hand gaat met een diep nootachtige rokerigheid die omarmd word met kruidige elementen. De smaak is elegant opgebouwd goed in balans tussen zachtheid, rook en ziltheid, deze elementen worden versterkt door een paar druppeltjes water toe te voegen in het glas.

Afdronk: zuiver, zacht, middel lang, verwarmend met een afdronk die meerdere keren lijkt terug te komen.

More Information
Distillery Talisker
Region Islands
Type ISLAND SINGLE MALT SCOTCH WHISKY
Peated Peated whisky
Volume 100 cl
Alcohol% 45.8
Shipping Delivery at US border within 2-4 business days
Final delivery depending on handling at Customs
Write Your Own Review
You're reviewing:Talisker Dark Storm (Liter)
Your Rating

Customerservice

about us

payment options

Secure shopping

Our newsletter

read our blog
Enjoy responsibly
Drinkaware

Copyright © BestofWhisky.com - Whisqy.com 2012-2018 All Rights Reserved.
WhisQy.com is a registered trademark of Best of FIne Spirits B.V.
Registered at the Chamber of Commerce (KvK) by number 53521846. Location: Abelenlaan 6, 2935SB, Ouderkerk aan den IJssel, Netherlands ,
Tel:( +31) 180 72 10 48 , E-mail: info(at)whisqy.com
  Facebook Twitter Google plus Instagram Youtube  


Copyright © 2011-2018 WhisQy.com - All rights reserved.