proeverijStunning Independent Bottlers Whiskyproeverij!

Wist je dat distilleerderijen niet alle whiskyflessen bezitten die verborgen zijn in de pakhuizen van Schotland?

Zeker; ze maken de nieuwe whiskey spirit, maar zodra hij de potstill verlaat, kan het op avontuur gaan naar andere bottelaars die zowel nieuwe spirit als gerijpte whisky vaten tot iets moois maken.

Als gevolg hiervan leven we nu in een wereld met veel andere whiskybedrijven die onafhankelijk zijn van de distilleerderijen, wat betekent dat ze kunnen experimenteren om een whisky volledig uniek te maken van de oorspronkelijke bron.

Sommigen zijn de best verkopende whisky's ter wereld! 

 

Als je de wereld van Scotch Whiskey induikt en begint te verkennen - kom je uiteindelijk ook altijd terecht bij de minder bekende wondere wereld van onafhankelijke bottelaars.

Dit is je kans om een ​​aantal van Scotlands beste onafhankelijke gebottelde whisky te ontdekken en proeven! Als je verder kijkt dan de whisky's die worden uitgebracht door distilleerderijen, ontdek je een geheel nieuwe whisky-wereld: de wereld van onafhankelijke bottelaars!

Onafhankelijke bottelaars van whisky zijn misschien niet allemaal erg bekend, maar voor een consument, zowel voor liefhebbers als voor verzamelaars, is de rol die zij spelen van vitaal belang.

De wereld van onafhankelijke whisky-bottelaars is veelzijdig, iedere nieuwe release van een oude vat heeft zijn eigen, unieke verhaal.

Wat zijn Onafhankelijke Bottelaars?

Hoewel de distilleerders alle whisky maken, zijn ze niet verantwoordelijk voor elke fles op de plank. Er zijn een hele reeks andere bedrijven die vaten en fles whisky's selecteren - de onafhankelijke bottelaars. Van vaten die de distilleerderijen niet kunnen releasen tot diegene die ze niet willen, bieden de independent's een alternatieve kijk op whisky, waardoor we de kans krijgen om een groot aantal verschillende drams te proberen.

Onafhankelijke bottelaars kopen vaten whisky rechtstreeks bij de distilleerderijen. Ze kunnen ervoor kiezen om het vat onmiddellijk te bottelen of langer in hun eigen magazijnen te laten rijpen. Sommigen verplaatsen de whisky zelfs naar een ander vat, voor een andere finish.

Onafhankelijke bottelaars maken hun eigen flesontwerpen en labels, omdat ze niet de eigen branding van de distilleerderij mogen gebruiken. De naam van de distilleerderij is echter wel vaak toegestaan, zolang dit in hun contract staat.
De enorme verscheidenheid aan bottelaars zorgt voor een grote variëteit aan bottelingen, zoals verschillende leeftijden, vaten en ontwerpen.

Laat ons u meenemen op een ontdekkingstocht naar enkele van onze favoriete populaire Independent Bottelaars met een proeverij van 6 Independent bottelingen uit verschillende Schotse regio's en beleef hun unieke smaken, aroma's.

Zaterdag 11 Mei 2019 - Whisky Proeverij "Stunning Independent Bottlers"

Deze whiskyproeverij wordt gegeven door whiskyconnoisseurs Ernst Dambrink en Otto de Vaal. 
Zij zullen uitgebreid het verhaal vertellen achter de smakelijke whisky's waar we zo van houden en.... natuurlijk geen mooie proeverij zonder lekkere tapas hapjes!.

Dus alles wat nodig is voor een gezellige, leerzame avond met vrienden, collega’s en familie voor whisky liefhebbers! 
Wacht niet te lang, want vol=vol!

Koop nu hier je toegangskaart alvast gemakkelijk online!

whiskyproeverij zuid holland 250ØProfessionele begeleiding door Ernst Dambrink en Otto de Vaal

ØProeven van 6 Independent Single Malt Whisky's 

ØInclusief lekkere tapashapjes voldoende voor de hele avond

ØWannneer: Zaterdag 11 Mei 2019 van 20.00 -22.30 uur inloop 19.45 uur

ØLocatie: De proeftafel aan de Abelenlaan 6 te Ouderkerk aan den IJssel

ØPer persoon: € 24.95

Kom het zelf een keer beleven alleen of met vrienden, familie of je hele vereniging!
We zien uw komst graag tegemoet en maken er graag een leuke avond uit van! 

OVERNACHTEN?

Op 15 minuten rijden vind u het karakteristieke Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug in Lekkerkerk.
Het hotel is gevestigd in een hotelgebouw en een authentieke boerderij uit 1795. U kunt hier al overnachten vanaf 38 euro p.p. per nacht.
Taxi service kan ook geregeld worden :)

0
0
0
s2sdefault

Misschien zijn onderstaande artikelen ook interessant?