gratis kaarten whiskyfestival Wat is er nu leuker dan op een regenachtige, sombere zaterdag in maart rond te lopen in een warme, gezellige kerk, waar het heerlijk naar whisky ruikt?

Het perfecte uitje om het weekend mee te vieren!

Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt het internationale whisky festival The Spirit of Maastricht plaats in het Grand Hotel de l’Empereur.
Een sfeervolle en karakteristieke locatie tegenover het centraal station. In het hotel is een prachtige binnentuin waar ook buiten genoten kan worden van een dram.

Met meer dan 500 whisky’s, verhalen over whisky, muziek, food, lifestyle. Kortom de “whisky way of living”! 


 

THE SPIRIT OF MAASTRICHT - Internationaal Whisky Festival

U kunt meer dan 500 fraaie (malt) whisky’s en whiskey’s proeven uit de bekende landen als Schotland en Ierland, maar ook uit landen als de USA, Japan, India en Taiwan.
Een kennismaking met deze bijzondere malt whisky’s is zeer de moeite waard. Het festival staat in het teken van “Celebrate Life & Enjoying the Spirit” en is een uitstekende gelegenheid om met partners, vrienden en relaties samen te genieten van de sfeer, de masterclasses en de tastings.

The Spirit of Maastricht” valt samen met het culinaire festival “Chateau Maestricht”, met de vele food stands in de stad en op het Vrijthof. De combinatie van deze twee events garandeert de bezoekers een hele leuke avond of een weekendje uit in Maastricht. Je kunt een voordelig combinatie ticket kopen voor deze events.

Zaterdag 28 oktober 2017

Middag sessie van 13.00 uur tot 17.00 uur, proeven tussen 13.30 en 16.30 uur
Avond sessie van 19.00 uur tot 23.00 uur, proeven tussen 19.30 en 22.30 uur

“The Spirit of Maastricht” is genieten van een variëteit aan whisky’s van bekende nationale en
internationale importeurs en distilleerderijen.


Inbegrepen extra’s
- Glencairn tasting glas met logo en jaartal. Collectors item!
- Festival brochure met veel informatie over whisky, inclusief ruimte voor tasting notes
- Een fantastische locatie in het centrum van Maastricht waar je kan genieten van de whisky’s

Whisky 4 two
Kom met je vriend, vriendin, vader, moeder of collega naar het festival en koop een voordelig ticket voor twee personen. Een whisky 4 two ticket is € 60,-. Je ontvangt dus een korting van € 10,-.

Nosing and tasting informatie

Bij binnenkomst ontvangt u bij de stand van de organisatie een mooi en met het logo van “The Spirit of Maastricht” ingegraveerd “Glencairn” glas. Dit authentieke “nosing and tasting” glas gebruikt u om bij de vele stands de gratis whisky’s met kleine slokjes te proeven en kennis te maken met de vele smaken en soorten die whisky rijk is. Deze slokjes worden in het Schots “drams” genoemd. Er is volop water beschikbaar om te drinken en de glazen mee te spoelen. Klik hier om een toegangsbewijs te bestellen!   

0
0
0
s2sdefault

Misschien zijn onderstaande artikelen ook interessant?