whisky speciaalzaak zuid hollandOnze grote nieuwe sfeervolle #Whiskyspeciaalzaak gespecialiseerd in Single Malt Whisky & Independent bottleaars vind u in de Krimpenerwaard op beperkte reisafstand van Rotterdam en Utrecht met het grootste assortiment van Zuid-Holland.

Kom Kijken & Proeven altijd meer dan 40 flessen geopend, meer dan 600 Whisky's op voorraad in ruim 100m² whisky beleving!

Leuke whisky verhalen, video's en gezellige mensen.... vraag gerust iets te proeven en ook nog gratis koffie :)


WhisQy.com is uw shop voor al uw favoriete whisky, cognac, rum, wodka, likeur, jenever en gin

"Onze missie: het creëren van ervaringen die zó goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Ontdek het zelf en vertel het verder!"

Delen van mooie verhalen
Omdat wij al zo lang actief zijn in Whiskyland, delen we onze ervaringen graag met alle Whiskyliefhebbers. U kunt dan ook regelmatig meegenieten van de mooiste verhalen over de streken waar de Whisky’s vandaan komen. Wij illustreren dat maar al te graag met de prachtige videobeelden van de distilleerderijen die de schatten aan Whisky’s sfeervol in beeld brengen.

Rondje Lifestyle Kado Shoppen in Ouderkerk
In de prachtige oude dorpskern van Ouderkerk aan den IJssel, met zijn vele Oudhollandse panden vind u een bijzondere winkels, waar voor zowel man als vrouw wat moois te vinden is.

Kom ook kado shoppen in de mooie speciaal zaken die de oude dorpskern Ouderkerk heeft, zoals de ambachtelijke Chocolaterie en Patisserie De Berenkuil met terras, Bloemen en Wonen bij Liza met een geweldig assortiment van o.a. Riveira Maison, de Keramiek Galerie van Hanneke Van Vliet Keramiek kunstenares en de sfeervolle brokantewinkel Oud Nieuws Brocante, landelijk wonen & kado.

whisky speciaalzaak dagje uit krimpenerwaard winkelen

Voor de mannen een prachtige dranken speciaalzaak Whisqy.com, met een grote proeftafel, waar iedere zaterdag gratis veel te proeven valt.
Terwijl de dames nog wat langer dralen in de mooie kadowinkels, kunnen de mannen even aanschuiven op zaterdag voor een gratis kopje koffie of een drankje!

Daarnaast vind u in de Oudheid kamer van de Historisch Vereniging gevestigd in d´Oude Backerij wisselende exposities over de krimpenwaard van vroeger en een prachtige monumentale 12e eeuws Dorpskerk. De Oudheidskamer is de 2e en 4e zaterdagmiddag van de maand geopend.

Kom ook lekker kadoshoppen en een wandeling maken door de monumentale dorpskern over de drijvende steigers van het prachtige havenfront met uitzicht op de IJssel of even overvaren met de voetpont en lekker verder wandelen in Hitland!

We verwelkomen u graag,

Hartelijke groet,
Ernst & Jeannette Dambrink

Ps. Wist u al dat u bij ons op eigen terrein kunt parkeren?

Whisqy.com
Abelenlaan 6
2935SB Ouderkerk aan den IJssel
Telefoon: 0180-721048

Klik hier voor onze actuele openingstijden.

 whisky speciaalzaak whisq com krimpenerwaard

0
0
0
s2sdefault

Misschien zijn onderstaande artikelen ook interessant?