whisky speciaalzaak zuid holland

Onze grote nieuwe sfeervolle Wijn & Whiskyspeciaalzaak gespecialiseerd in Wijn & Single Malt Whisky & Independent bottelaars.

U vind ons in de Krimpenerwaard op beperkte reisafstand van Rotterdam en Utrecht met het grootste assortiment van Zuid-Holland.

Kom Kijken & Proeven altijd meer dan 50 flessen geopend, meer dan 600 Wijnen & Whisky's op voorraad in ruim 100m² wijn- en whisky beleving!

Leuke verhalen, video's en gezellige mensen.... vraag gerust iets te proeven en ook nog gratis koffie :) 

 


Wijn & WhisQy.com is uw shop voor al uw favoriete wijnwhisky, cognac, rum, wodka, likeur, jenever en gin

"Onze missie: het creëren van ervaringen die zó goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Ontdek het zelf en vertel het verder!"

Delen van mooie verhalen
Omdat wij al zo lang actief zijn in Wijn & Whiskyland, delen we onze ervaringen graag met alle liefhebbers. U kunt dan ook regelmatig meegenieten van de mooiste verhalen over de streken waar de Wijnen en Whisky’s vandaan komen. Wij illustreren dat maar al te graag met de prachtige videobeelden van de distilleerderijen en wijngaarden die de schatten aan sfeervol in beeld brengen.

Gespecialiseerd in Wijnen & Whisky's
Welke wijn schenk je bij het diner? Vinoloog Otto de Vaal kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Onze uitdaging is om vele wijnen te proeven :) en er voor onze klanten precies die wijnen uit te zoeken, die een geweldige smaak en een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding hebben. Wijnen uit de vele verschillende regio's en elk met hun eigen karakter, maakt het vak van vinoloog in een wijnspeciaalzaak zo bijzonder! 
"We hebben een ruim wijnassortiment, variërend van prima huiswijnen van 6, 7 euro tot mooie wijnen uit het wat hogere prijssegment.", aldus Otto de Vaal.

Ernst Dambrink onze Whisky Connoisseur vertelt u graag over de whisky's. Kortom leuke whisky verhalen, video's en gezellige mensen.... vraag gerust iets te proeven en ook nog gratis koffie :)

Rondje Lifestyle Kado Shoppen in Ouderkerk
In de prachtige oude dorpskern van Ouderkerk aan den IJssel, met zijn vele Oudhollandse panden vind u een bijzondere winkels, waar voor zowel man als vrouw wat moois te vinden is.

Kom ook kado shoppen in de mooie speciaal zaken die de oude dorpskern Ouderkerk heeft, zoals de ambachtelijke Chocolaterie en Patisserie De Berenkuil met terras, Bloemen en Wonen bij Liza met een geweldig assortiment van o.a. Riveira Maison, de Keramiek Galerie van Hanneke Van Vliet Keramiek kunstenares en de sfeervolle brokantewinkel Oud Nieuws Brocante, landelijk wonen & kado.

whisky speciaalzaak dagje uit krimpenerwaard winkelen

Voor de mannen een prachtige dranken speciaalzaak Whisqy.com, met een grote proeftafel, waar iedere zaterdag gratis veel te proeven valt.
Terwijl de dames nog wat langer dralen in de mooie kadowinkels, kunnen de mannen even aanschuiven op zaterdag voor een gratis kopje koffie of een drankje!

Daarnaast vind u in de Oudheid kamer van de Historisch Vereniging gevestigd in d´Oude Backerij wisselende exposities over de krimpenwaard van vroeger en een prachtige monumentale 12e eeuws Dorpskerk. De Oudheidskamer is de 2e en 4e zaterdagmiddag van de maand geopend.

De Heerlijkheid van Ouderkerk - Voor een lekker kopje koffie/verse thee, een zalige lunch of een verrukkelijke high tea op het gezellige terras of sfeervol ingerichte restaurant. De lunchroom is extra bijzonder omdat ze dagbesteding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.

Kom ook lekker kadoshoppen en een wandeling maken door de monumentale dorpskern over de drijvende steigers van het prachtige havenfront met uitzicht op de IJssel of even overvaren met de voetpont en lekker verder wandelen in Hitland!

We verwelkomen u graag,

Hartelijke groet,
Ernst & Jeannette Dambrink

Ps. Wist u al dat u bij ons op eigen terrein kunt parkeren?

Whisqy.com
Abelenlaan 6
2935SB Ouderkerk aan den IJssel
Telefoon: 0180-721048

Klik hier voor onze openingstijden.

 whisky speciaalzaak whisq com krimpenerwaard

0
0
0
s2sdefault

Misschien zijn onderstaande artikelen ook interessant?