spiritofAmsterdam whiskyfestival bottelingDoe nu mee en win ze die kaarten!

Op 3 maart as. staan we met ons team op het Whisky Festival "The Spirit of Amsterdam"
Wat is er nu leuker dan op een regenachtige, sombere zaterdag in maart rond te lopen in een warme, gezellige kerk, waar het heerlijk naar whisky ruikt? Het perfecte uitje om het weekend mee te vieren! Kom ook en doe mee!

Hoe win ik 2 kaarten?
Deel onderaan dit artikel met ons allemaal wat uw favoriete whisky moment was, waarom en in welk gezelschap je deze het liefste drinkt! Onder alle reacties kiezen we twee gelukkige winnaars die samen met een vriend/vriendin op zaterdag naar het Whisky Festival mogen komen!

THE SPIRIT OF AMSTERDAM - Internationaal Whisky Festival

De komende editie van het whisky festival “The Spirit of Amsterdam” wordt op zaterdag 3 maart 2018 in de Zuiderkerk georganiseerd. Een sfeervolle locatie in het centrum van Amsterdam waar u kunt genieten van mooie en exclusieve whisky’s. 

De Zuiderkerk is een van de prachtige en bijzondere kerken die Amsterdam rijk is. Op de galerie zijn ook mooie loungebanken waar het publiek comfortabel kan zitten en genieten van de hapjes en de whisky. Haar schoonheid uit de 17e eeuw gecombineerd met moderne faciliteiten en comfort die men in de 21e eeuw wenst, maken de Kerk de perfecte locatie voor “The Spirit of Amsterdam”.

U kunt meer dan 500 fraaie (malt) whisky’s en whiskey’s proeven uit de bekende landen als Schotland en Ierland, maar ook uit landen als de USA, Japan, India en Taiwan.
Een kennismaking met deze bijzondere malt whisky’s is zeer de moeite waard. Het festival staat in het teken van “Celebrate Life & Enjoying the Spirit” en is een uitstekende gelegenheid om met partners, vrienden en relaties samen te genieten van de sfeer, de masterclasses en de tastings.

Verras jouw grote liefde
....met jouw andere grote liefde (whisky) en ga samen naar het whisky festival The Spirit of Amsterdam op zaterdag 3 maart.

Whisky smaakt beter in gezelschap en zeker wanneer het onderdeel is van een romantische middag of avond. Kijk eens naar het voordelige ticket voor twee personen. Drinkt jouw partner geen whisky? Geen probleem, want tijdens het festival kun je genieten van een hoop andere dingen, zoals stands met lekker eten, muziek en mooie verhalen over whisky. In de ticketshop vind je nu ook een speciaal ticket voor de bezoeker die geen alchohol drinkt (BOB ticket).

Klik hier om een toegangsbewijs te bestellen!  Kijk ook eens naar het voordelige ticket voor 2 personen: Whisky 4 two!

zuiderkerk 2

Festival Botteling Glenallachie 2008 9 Year old


Speciaal voor het Internationale Whisky Festival The Spirit of Amsterdam hebben we samples rechtstreeks vanuit de Schotse Distilleerderijen geproefd!

win gratis kaarten whisky festivalEen mooi vat van de Glenallachie Distillery was zeer verrassend...... we genoten van een heel gebalanceerde whisky, een ware smaak- en reuksensatie...

Een bijzondere fles Single Malt van Glenallachie distilleerderij, er zijn slechts 150 flessen van deze mooie cask gebotteld.
De Glenallachie 2008 komt uit een sherry hogshead en is gebotteld op 46% alcohol.
Een vrij lichte neus wordt gevolgd door een overvloed aan smaak. Een volle smaak met een mondvullende ervaring, romig met tonen van vanille, donker fruit en rozijnen. Een heerlijke whisky speciaal geselecteerd voor het Whisky Festival "The Spirit of Amsterdam 2018"

Glenallachie, een van de weinige distilleerderijen die speciaal gebouwd is om blended whisky's te produceren, opgericht als malt-whisky voor Mackinlay-melanges door Mackinlay, McPherson en Co. De distilleerderij staat in het hart van Speyside, aan de voet van Ben Rinnes en dichtbij Aberlour. Beide whiskystokerijen trekken hun water uit dezelfde bronnen in de bergen.

Alle jaarlijkse drie miljoen liter productie is bedoeld voor de blends van Mackinlay en het is een zeldzaamheid om single malt whisky te vinden van de Glenallachie-distilleerderij. De spirit is ter plaatse gerijpt in ex-sherryvaten; de distilleerderij beschikt over veertien warehouses op het terrein. Het gebouw was al in 1940 gepland en ontworpen door de beroemde architect William Delmé-Evans, ontwerper van het eiland Jura, maar pas in 1967 echt gebouwd en geopend.

Invergordon Distillers verwierf Charles Mackinlay Ltd van Scottish and Newcastle Breweries Ltd. De deal omvatte de distilleerderijen van het eiland Jura en Glenallachie. Na een korte sluiting in 1987 verwierf Campbell Distillers, een dochteronderneming van Pernod Ricard, de distilleerderij in 1989. Glenallachie werd later overgedragen aan handen van Chivas Brothers. Er is maar één officiële release en slechts een handvol onafhankelijke bottelingen, waarvan deze mooie festival botteling er één is!

glenallachie 2008Benieuwd geworden of dorst gekregen?
Klik hier voor meer informatie over deze mooie botteling!
Op=Op wacht niet te lang!

Tastingnotes Glenallachie 2008 9 Year Old

Neus: Toast, zoete toffee, oud leer en tonen van chocolade.
Smaak: Een volle smaak met een mondvullende ervaring, romig met tonen van vanille, donker fruit en rozijnen.
Afdronk: Een lange aanhoudende afdronk met donker fruit


Hoe win ik 2 kaarten voor The Spirit of Amsterdam?

Normaal gesproken kosten de toegang 39.00 Euro om 4 uur lang whisky te proeven, over whisky te praten en meer over whisky te leren.

We mogen 2 kaarten weggeven! Vertel ons wat uw favoriete whisky moment was, waarom en in welk gezelschap je deze het liefste drinkt! We zijn benieuwd naar de vele leuke reacties!

NB. Meedoen kan tot en met 25 februari a.s. over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Onder alle reacties kiezen we een gelukkige winnaar die samen met een vriend/vriendin van The Spirit of Amsterdam mogen genieten! 
Doe mee en win een heerlijk dagje Amsterdam!
 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Misschien zijn onderstaande artikelen ook interessant?