wijnproeverij streekmuseum krimpenerwaardOp zaterdag 21 April organiseert de Lions Club Domaine des Dames de Lifestyle Spring Market.

Er zijn die dag diverse uiteenlopende activiteiten, zoals een Lifestyle Market, autopuzzelrit, tombola en natuurlijk de wijnproeverij met heerlijke hapjes die de leden zelf maken en dat allemaal op de schittterende locatie van Het Streekmuseum Krimpenerwaard!

Onder hun internationale motto ‘We Serve’ proberen ze in de Krimpenerwaard iets te betekenen voor de samenleving, de opbrengst is dit jaar geheel bestemd voor het goede doel  Stichting Hulphond Nederland.

Doet u ook mee? Wijn proeven en kopen voor het goede doel met een leuke middag uit in een geweldige ambiance! Wacht niet te lang vol-vol!

wijnproeverij streekmuseum krimpenerwaardStichting Hulphond Nederland

Mevrouw de Ritter van Stichting Hulphond Nederland kwam begin dit jaar met haar hulphond op bezoek bij onze LionsClub.

Hulphond Nederland leidt hulphonden op voor de medische en therapeutische zorg. Hulphonden leren 70 vaardigheden om mensen met lichamelijke beperkingen of therapeutische behoeften te helpen.

Haar hulphond ondersteunt haar in de dagelijkse verzorging en bezigheden. Wij zagen haar hulphond o.a. de krant aangeven, een banaan openen, de benen optillen en haar jas uitdoen. Wij waren onder de indruk wat haar hulphond allemaal kan!

Wijnproeverij

Wijn & WhisQy.com uit Ouderkerk a/d IJssel verzorgt geheel belangeloos de wijnproeverij. Het leuke is dat deze wijnproeverijen ook echt even anders dan de gewone doorsnee wijn proeverijen, veel gezelligheid, humor, interactief en mooie videobeelden van het prachtige ambacht wijn maken!

Een wijnproeverij is een gezellige middag uit met vrienden, collega's of familie in een sfeervolle ambiance! 

Geniet van de intense smaak van mooie wijnen tijdens de wijnproeverij

Wijnen en met name de bewaarwijnen zijn de afgelopen 10 jaar zeer sterk in populariteit toegenomen. Het wordt niet alleen steeds meer gedronken, maar ook steeds meer als hobby verzameld of als een belegging gekocht.

Tijdens de wijnproeverij worden een aantal wijnen geproefd en op een leuke manier met interactieve beelden verteld over de achtergrond van de wijnen.

wijnproeverij streekmuseum 3 950

Ook zin in een leuke middag uit?

Tijdens de proeverij worden dergelijke vragen beantwoord en wordt het proces van maken van wijn uitgelegd aan de hand van mooie videobeelden en een leuk verhaal. Maar het belangrijkste onderdeel is natuurlijk; het proeven van de wijn in de sfeervolle ambiance van het Streekmuseum!

Zaterdag 21 April 2018 - Wijn Proeverij voor Stichting Hulphond

ØProfessionele begeleiding door Vinoloog Otto de Vaal aan de hand van mooie presentatie.

ØProeven van 6 mooie wijnen, ook niet alcoholische drankjes worden geschonken!

ØInclusief heerlijke culinaire hapjes van Chris Cuisine uit Haastrecht

ØWannneer: Zaterdag 21 April  2018 van 17.00 - 19.00 uur 

ØLocatie: Streekmuseum Krimpenerwaard te Krimpen aan den IJssel
                 IJsseldijk 312, 2922 BM Krimpen aan den IJssel

Ø De opbrengst van de proeverij en de verkoop gaat naar Stichting Hulphond Nederland

ØPer persoon: € 35

Graag vooraf reserveren, nu gemakkelijk online via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien uw komst graag tegemoet en maken er graag een leuke middag uit van! 

Nadere informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wijn & Whisqy.com || Abelenlaan 6 || 2935SB Ouderkerk a/d IJssel


0
0
0
s2sdefault

Misschien zijn onderstaande artikelen ook interessant?