whisky wineWhisQy.com whisky- en wijnproeverijen zijn net even anders dan de gewone doorsnee whisky proeverijen.

Dit keer hebben we weer een bijzondere proeverij voor u samengesteld waarin we u whisky’s gefinished in wijnvaten gaan laten proeven.
Denk bijvoorbeeld aan een finish op Amarone, rode of witte Bourgogne, Sauternes, Bordeaux of de Italiaanse Sassiacaiawijnvaten.

Voegt zo’n finish ook echt wat toe? Is het alleen maar marketing? In deze interactieve proeverij gaan we hier samen naar op zoek.

Welke whisky’s we precies gaan schenken blijft nog even een verrassing....WHISKYPROEVERIJ "Whisky met Wijnfinish....de nieuwe trend?”
Donderdag18 Oktober 2018 om 20.00 uur (inloop vanaf 19:45)
Locatie: De proeftafel aan de Abelenlaan 6 te Ouderkerk aan den IJssel

De proeverij wordt gegeven door vinoloog Otto de Vaal en whiskyconnoisseur Ernst Dambrink. Zij zullen uitgebreid alle ins en outs van de wijnen, whisky’s en distilleerderijen bespreken.
Tevens verzorgen we ook lekkere hapjes tijdens de proeverij.Dus alles wat nodig is voor een gezellige, leerzame avond met vrienden, collega’s en familie voor zowel whisky- als wijnliefhebbers!

 

Wacht niet te lang, want vol=vol!
€ 27.50 per persoon. Graag vooraf reserveren!
Nu gemakkelijk online via: Entree bewijs Whisky met Wijnfinish 18 Oktober 2018

OVERNACHTEN?

Op 15 minuten rijden vind u het karakteristieke Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug in Lekkerkerk.
Het hotel is gevestigd in een hotelgebouw en een authentieke boerderij uit 1795. U kunt hier al overnachten vanaf 38 euro p.p. per nacht.
Taxi service kan ook geregeld worden :)

whiskyproeverij rotterdam gouda

NB. Bij onverhoopt onvoldoende belangstelling (gelukkig nog nooit gebeurd :) behouden wij het recht voor om het evenement te annuleren.

0
0
0
s2sdefault

Misschien zijn onderstaande artikelen ook interessant?