whisky speciaalzaak zuid holland

Onze grote nieuwe sfeervolle Wijn & Whiskyspeciaalzaak gespecialiseerd in Wijn & Single Malt Whisky & Independent bottelaars.

U vind ons in de Krimpenerwaard op beperkte reisafstand van Rotterdam en Utrecht met het grootste assortiment van Zuid-Holland.

Kom Kijken & Proeven altijd meer dan 50 flessen geopend, meer dan 600 Wijnen & Whisky's op voorraad in ruim 100m² wijn- en whisky beleving!

Leuke verhalen, video's en gezellige mensen.... vraag gerust iets te proeven en ook nog gratis koffie :) 

 

0
0
0
s2sdefault

wijnproeverij zuidholland rotterdam krimpenerwaardWat een geweldige combinatie! Liszt, Rachmaninoff, Beethoven onder het genot en uitleg van mooie wijnen!

De huisconcerten van pianiste Eveline de Ronde zijn geliefd door het relatief klein gezelschap en de ontspannen sfeer. De gasten worden gefêteerd op een aangeklede koffie, een sfeervol ingerichte huiskamer en een klassiek pianoconcert.

Ze introduceer haar stukken altijd met een verhaal over de componist of ze vertel iets over het stuk zelf. Dit keer creeert ze een totaalprodukt met de stukken van ​Liszt, Rachmaninoff, Beethoven en een wijnproeverij gegeven door onze Vinoloog Otto de Vaal.

Na het concert is er uiteraard ook nog uitgebreid gelegenheid om met muziek- en wijnliefhebbers na te praten onder het genot van de mooie geschonken wijnen.

0
0
0
s2sdefault
wemyss whiskyproeverij zuidholland groenehart@WEMYSSGINN... op Instagram  ;-) 

Eindelijk je kans om alles te vragen over en te proeven van heerlijke Independent bottelingen.
Ginny Bosswel, de Brand Ambassador of, moeten we zeggen, ambassadrice bij Wemyss, is een paar dagen vanuit Schotland in Nederland en geeft een exclusieve Masterclass Wemyss whisky.

Mis de kans niet om deze mooie onafhankelijke bottelaar te leren kennen! 

Wat ze allemaal meebrengt is nog een verassing, maar in ieder geval de nieuwste release "Flaming Feast" met zijn contrasterende zoete en maritieme rook en de smaak van rijping in bourbonvaten.

We sluiten af met een Wemyss 20 jaar oude whisky verrassing :-)
0
0
0
s2sdefault


peatlovers only

Dit keer hebben we een bijzondere proeverij voor u samengesteld waarin we een mooie selectie van geturfde whisky’s laten proeven.

In deze interactieve proeverij gaan we niet de alledaagse whiskies met rooksmaak proeven, we proberen altijd juist die speciale whiskies te kiezen die er boven uitsteken. De nadruk ligt op de combinatie Peat & Sherry en Peat & Port

Natuurlijk zijn Islay whiskies van de partij maar ook geturfde whiskies uit andere regio's komen aan bod.
Welke whisky’s we gaan schenken blijft nog even een verrassing..... 

0
0
0
s2sdefault

kerst wijnproeverijWijn & WhisQy.com pakt uit met prachtige Wijn proeverij met verrassende wijnen.....op de sfeervolle lokatie aan de Abelenlaan special voor alle wijnliefhebbers uit de regio! 

De feestdagen komen er weer aan. En Kerst is met uitstek de tijd van eten en drinken.

Maar hoe zorg je er nu voor de juiste wijn met Kerst? Hoe kies je de juiste wijn(en) die combineren met het kerstdiner? Altijd lastig.

Daarom laten we je alvast de mooiste wijnen proeven voor de Decembermaand.


0
0
0
s2sdefault

Map BackroundWhisky around the world!

Jawel er bestaat meer als schotse whisky!.

In deze proeverij gaan we een aantal whisk(e)ys proeven uit verschillende windstreken, zo komen de Bourbon en de Rye Whisky aan bod, als ook de Ierse Potstill whiskey.

Aangevuld met een paar knallers uit Azie word deze proeverij weer een uitdaging voor de smaakpapilllen.

In deze proeverij ligt de nadruk op kwaliteit en intensiteit, we zullen niet de standaard bottelingen schenken maar juist de kwalitatief betere whisk(e)ys. 

0
0
0
s2sdefault
winterfair whisky

Het dorpscentrum van Ouderkerk wordt opnieuw omgetoverd naar een sfeer uit de 19e eeuw waar je zomaar ineens oog in oog kan komen te staan met Oliver Twist, Ehenbazer, Scrooge, Charles Dickens en natuurlijk niet te vergeten de echte Kerstman!

Tijdens de Winterfair Winter Wonderland houden wij in onze Wijn- & Whisky Speciaalzaak een Open Proeverij.

Koud geworden? Even zitten, kom gerust even langs voor een hartverwarmend drankje.

0
0
0
s2sdefault

Misschien zijn onderstaande artikelen ook interessant?