whisky speciaalzaak zuid hollandOnze grote nieuwe sfeervolle #Whiskyspeciaalzaak gespecialiseerd in Single Malt Whisky & Independent bottleaars vind u in de Krimpenerwaard op beperkte reisafstand van Rotterdam en Utrecht met het grootste assortiment van Zuid-Holland.

Kom Kijken & Proeven altijd meer dan 40 flessen geopend, meer dan 600 Whisky's op voorraad in ruim 100m² whisky beleving!

Leuke whisky verhalen, video's en gezellige mensen.... vraag gerust iets te proeven en ook nog gratis koffie :)

Mario Bouwmeester Whisky ManiacsZet dan 27 juni van 19.45 tot 21.00 in je agenda en reserveer snel een plek want vol is vol.
Whisqy.com heeft namelijk de eigenaar van Whisky Maniacs kunnen strikken voor een presentatie op 27 juni.

Mario Bouwmeester zal ons op zijn typerende bevlogen manier meenemen, in wat volgens hem de "next step beyond whisky is".

 

wijnproeverij streekmuseum krimpenerwaardOp zaterdag 21 April organiseert de Lions Club Domaine des Dames de Lifestyle Spring Market.

Er zijn die dag diverse uiteenlopende activiteiten, zoals een Lifestyle Market, autopuzzelrit, tombola en natuurlijk de wijnproeverij met heerlijke hapjes die de leden zelf maken en dat allemaal op de schittterende locatie van Het Streekmuseum Krimpenerwaard!

Onder hun internationale motto ‘We Serve’ proberen ze in de Krimpenerwaard iets te betekenen voor de samenleving, de opbrengst is dit jaar geheel bestemd voor het goede doel  Stichting Hulphond Nederland.

Doet u ook mee? Wijn proeven en kopen voor het goede doel met een leuke middag uit in een geweldige ambiance! Wacht niet te lang vol-vol!

koningsdag 2018 250 2WIJN & WHIQY.COM GOES ORANGE...

Op 27 april as is het groot Oranje feest In Ouderkerk! 

Voor het eerst vind je alle Ouderkerkse Koningsdagevenementen op één locatie en laat onze wijn- en whisky speciaalzaak Wijn & WhisQy.com daar nu vlak bij zitten!
Een mooie gelegenheid om een Open inloop Wijn- en Whiskyproeverij te houden!

Kom jij met je vrienden proosten op onze koning?

whiskyproeverij ouderkerk krimpenerwaard zuidholland De naam Wereld Whisky Proeverij spreekt voor zich: proeven van de mooiste whisky's van over de hele wereld!

Wist u dat sinds een aantal jaren de winnaar van de World Whisky Award niet meer uit Schotland komt maar  bijvoorbeeld uit Japan? 

We nemen u mee naar verschillende landen zoals bijv. Japan, India, Taiwan, Nederland, IJsland en  Zweden.
Welke whisky's blijven nog even een verrassing, maar toppers zijn het zeker!

spiritofAmsterdam whiskyfestival bottelingDoe nu mee en win ze die kaarten!

Op 3 maart as. staan we met ons team op het Whisky Festival "The Spirit of Amsterdam"
Wat is er nu leuker dan op een regenachtige, sombere zaterdag in maart rond te lopen in een warme, gezellige kerk, waar het heerlijk naar whisky ruikt? Het perfecte uitje om het weekend mee te vieren! Kom ook en doe mee!

Hoe win ik 2 kaarten?
Deel onderaan dit artikel met ons allemaal wat uw favoriete whisky moment was, waarom en in welk gezelschap je deze het liefste drinkt! Onder alle reacties kiezen we twee gelukkige winnaars die samen met een vriend/vriendin op zaterdag naar het Whisky Festival mogen komen!

whisky wineWhisQy.com whisky- en wijnproeverijen zijn net even anders dan de gewone doorsnee whisky proeverijen.

Dit keer hebben we een bijzondere proeverij voor u samengesteld waarin we whisky’s gefinished in wijnvaten samen laten proeven met wijnen die in die vaten zaten.

In deze interactieve masterclass gaan we een whisky gerijpt op een bourbon vat, 5 whisky’s gerijpt op wijnvaten en 5 bij die vaten horende wijnen proeven.
De volgende wijnen/whisky finish zullen de revue passeren: Amarone, witte Bourgogne, Sauternes, Haut-Medoc en Crozes-Hermitage.
Welke whisky’s we gaan schenken blijft nog even een verrassing..... 

whiskyproeverij ouderkerk krimpenerwaard zuidholland

Op dinsdagavond 23 januari jl. mochten we voor 24 man (en 1 vrouw) een interactieve whiskyproeverij houden voor de Lionsclub Krimpen aan den IJssel. 

Het werd een ontzettend leuke avond aan de proeftafel met veel vragen, interactie, een heerlijke luxe broodjesbuffet! 
Achteraf werd er nog lang nagepraat, gelachten en ervaringen uitgewisseld.

Al met al een zeer geslaagde avond! Dank voor jullie komst!

whiskyproeverij zuid holland 250WhisQy.comwhisky proeverijen zijn echt even anders dan de gewone doorsnee whisky proeverijen, veel gezelligheid, humor, interactief en mooie videobeelden van het prachtige ambacht whisky maken!

Op 26 November verrassen we u met een excellente proeverij uit de Speyside en de Highlands met Single Malt Whisky's in de hoogste prijscategorie €75,00 - €100,00!

Een whiskyproeverij is een gezellige avond uit met vrienden, collega's of familie! 

 

whiskyproeverij en barbecue krimpenerwaard zuidhollandRuiken, Proeven, Inspireren & Genieten

Een mooiere combinatie is er niet heerlijke Single Malt Whisky's proeven, onder het genot van een lekkere Barbeque op een absolute toplocatie! 

Smaakvol genieten in de polder. Hotel Restaurant de Arendshoeve**** vind u middenin de landelijke Krimpenerwaard, op beperkte reisafstand van Utrecht en Rotterdam...