macallan quest enigma terra lumina buy online

 

Edrington Company heeft een nieuwe reeks whisky's gelanceerd exclusief voor de wereldwijde Travel Retail markt The Macallan Quest Collection.

De Macallan Quest-collectie beschrijft  het verhaal van de meest buitengewone sherry-achtige eikenhouten vaten met een serie van vier nieuwe single malt whisky's. 

De Macallan Quest-collectie is exclusief verkrijgbaar voor Travel retail vanaf januari 2018 in Changi Airport in Singapore en wordt vanaf februari wereldwijd geïntroduceerd!

Gelukkig hebben wij ze nu ook al te pakken kunnen krijgen voor onze trouwe whisky liefhebbers!


 

De eerste release, The Macallan Quest (40% ABV) viert de reis die wordt gemaakt om Europese en Amerikaanse eik te kopen. Quest neemt vier verschillende caskypes in - Europese en Amerikaanse eiken sherry gekruid, Amerikaanse ex Bourbon en Hogsheadvaten.

De Macallan Lumina (41,3% ABV) is de single malt die de richting van de reis viert, waarbij oude en nieuwe werelden over 15.000 mijl verenigt worden om drie exacte vattypen te vinden: Sherry gekruide Europese en Amerikaanse eiken-  en hogshead vaten.

De Macallan Terra (43,8%) is de derde in de reeks. De Macallan Terra is speciaal verouderd in first fill oak sherry seasoned casks, en viert geestveroudering in twee families van houtleveranciers uit Jerez de la Frontera - Tevasa en Vasyma.

De laatste release in het assortiment is The Macallan Enigma (44,9%)geïnspireerd door Spanje en wordt omschreven als het hoogtepunt van de nieuwe reeks. "Van de selectie van onze meest vooraanstaande partners bij Tevasa tot de exclusieve rijping in eerste gevulde door sherry gekruide vaten, vertaalt dit de houtreis van Macallan," legde de merkeigenaar uit.

macallan quest enigma terra lumina buy online

An Extraordinairy Journey


Nick Savage, meester distilleerder, The Macallan, zegt: "De Macallan Quest is een waar eerbetoon aan de buitengewone lengte van The Macallan en geeft ons de kans om de waardering te versterken die zijn geworteld in de pure beheersing van het maken van whisky's. Door dit nieuwe assortiment exclusief voor Global Travel Retail te creëren, kunnen we een overtuigend verhaal vertellen evenals prachtige, nieuw ontworpen producten presenteren tegen verschillende prijsniveaus om een breed scala whisky liefhebbers aan te spreken. "

Igor Boyadjian, managing director van Edrington Global Travel Retail, zegt: "Met de lancering van Quest geven we reizigers en The Macallan-kenners een geheel nieuw range om te ontdekken, differentiatie en excitement waarmee we met veel toewijding de ultieme luxe spirit creëren. In een kanaal waar consumenten betrokkenheid van cruciaal belang is, heeft The Macallan Quest-collectie een centrale rol in storytelling - van de unieke vloeistof tot de gedurfde en sterk gedifferentieerde visuele identiteit. We kijken er naar uit om nauw samen te werken met onze retailpartners om deze nieuwe reeks tot leven te brengen. "

macallan quest enigma terra lumina online for saleDe Macallan Quest-collectie wordt gepresenteerd in een geheel nieuwe verpakking, zowel fles als geschenkdoos.

De Macallan Quest-collectie viert de blijvende wens van Macallan om verder te reizen en zoekt 's werelds beste eiken uit om hun uitzonderlijke vaten te maken waarin ze de spirit rijpen. Een voortdurende zoektocht naar het ontdekken van het beste, hun reis voert ons over continenten, culturen en verschillende terreinen.

Elke release is een nieuw hoofdstuk om de vaten, smaken en aroma's van The Macallan te verkennen. Een verhaal dat begint in de bossen en kuipen van verre landen en zijn hoogtepunt bereikt in een unieke rijke sensorische Macallan ervaring.

Dit kwartet unieke whisky's onthult de ware invloed van onze buitengewone, doorgewinterde sherry eikenhouten vaten in uitzonderlijke kwaliteit, natuurlijke kleur en volle smaken in het hart van de Macallan single malt whisky en The Macallan Quest Collection.

Het begin van de reis - The Macallan Quest

De intentie om naar buiten te gaan om het onbekende te verkennen.... Een zachte mix van citrusvruchten in balans met zoete vanille-eik

De Macallan Quest is een eerbetoon aan de hele reis die de Macallan heeft gemaakt om de beste eik in een gebied van meer dan 20.000 mijl te kopen; afsluitend met de selectie van vier verschillende maar complementaire vatentypes om een enkele malt whisky te maken met een oprechte verwachting naar verder zoeken en genot.

Amerikaanse bourbonvaten worden gecombineerd met exclusief geselecteerde sherry-gekruide Europese en Amerikaanse eikenhouten vaten, en Hogshead vaten, om het mooie karakter van verse aroma's van citrusvruchten en zoete vanille-eik te ervaren.

The Macallan Quest is symbool van de blauwe lucht en vertegenwoordigt het begin van de reis waarbij de wereld een leeg canvasdoek is en de hemel de limiet.

The Macallan Quest ervaring, geniet van elk moment!

Vanille Apel Citrus Lichte eik Gember Gedroogd fruit Nootmuskaat KANEEL

Kleur: Bleek goud
ABV: 40,0%
Neus: Zachte citrusvruchten, appelronde en citroen. Vanille zoetheid en subtiele eik.
Smaak: Appel vermengd met gember en gedroogde vruchten. Nootmuskaat en kaneel worden zachter en vervagen.
Afdronk: Erg lang, zacht, licht fruit en medium zoet.

macallan quest enigma terra lumina online for saleDe richting van de reis - De Macallan Lumina

Onderscheidend in de zoektocht naar toekomstige inspanningen... een gedurfde, pittige whisky met tonen van romige vanille, houtkruid en gember.

De Macallan Lumina omarmt de richting van de reis waarbij oude en nieuwe werelden meer dan 15.000 mijl combineren om drie exacte vaten te vinden.

Europese en Amerikaanse sherry-doorgewinterde eiken vaten worden gecombineerd met Hogsheadvaten om een spirit te creëren die gebaseerd is op de oude wereld, maar geïnspireerd is door de nieuwe. Gekenmerkt door zijn gewaagde smaken met tonen van romige vanille, gember en houtkruiden, is dit een single malt whisky die de zoektocht naar uitmuntendheid hernieuwt.

Met de bosgroene verpakking illustreert The Macallan Lumina het uitzicht op de boomtoppen en hints van licht door de bladeren terwijl de reis voort duurt.

Tastingnotes: De ervaring geniet van elk moment
Peer Appel Gember Toffee Citrus Verse eik Warme specerijen Vanille

Kleur:  Oogst goud
ABV:  41,3%
Neus:  Citrusvruchten, open softy. Appel en peer leiden tot citroenschil, toffee en eiken.
Smaak: Houtkruiden en gember verzachten tot verse appels, zoete vanille en zachte eiken tonen.
Afdronk: Mooi lang. Warm fruit en specerijen. Zacht en droog.

macallan quest enigma terra lumina online for saleThe story of discovery - De Macallan Terra

Ontdekking op de grond met een bepalend moment... Een complexe, doch gebalanceerde single malt, met een onderscheidend karakter van toffee, zoet gedroogd fruit en rijke houtkruiden.

De Macallan Terra vertelt het verhaal van ontdekking door een complexe, maar uitgebalanceerde single malt, gerijpt in exclusief geselecteerde eerste vulling sherry-doorgewinterde eiken vaten, waarvan de reis zich over 10.000 mijl uitstrekt.

Gerijpt uitsluitend in eerste-vulling Europese en Amerikaanse eikenhouten vaten afkomstig van twee van de meest vooraanstaande familie kuipen, eert Macallan Terra de allerbeste van sherry-doorgewinterde eik van beide continenten.

Het vieren van de wonderen van de rijping van de geest, dit is een whisky met een onderscheidend karakter van toffee, zoet gedroogd fruit en rijke houtkruiden, die de intensiteit onthult van eerste-vul eiken die onze zoektocht inspireert.

De Macallan Terra toont de schors van de eik en markeert de ontdekking van de reis, gefundeerd op een beslissend moment.

De ervaring - Geniet van elk moment

Gedroogd fruit     Lemon Zest     Toffee     Gember     Houten specerijen     Eik

Kleur: Sunset Orange
ABV: 42,8%
Neus: Gedroogd fruit wordt getemperd door citroenschil, toffee en lichte gember. Verouderde eik stijgt op.
Smaak: Zoet gedroogd fruit, subtiele tonen van rijpende appel. Zwaar en fris in de mond.
Afdronk: Medium lang met gedroogd fruit en houtkruiden.

macallan quest enigma terra lumina online for sale buyHet hoogtepunt van de reis - De Macallan Enigma

Aan de rand van weer een nieuwe ontdekking .... Een rijke en intense single malt mature oak met subtiele tonen van kaneel, vanille en gedroogd fruit

De Macallan Enigma is het hoogtepunt van de reis en ligt het dichtst bij "het hart" van The Macallan. Uitsluitend gerijpt in Europese sherry gekruide eikenvaten van een kuiperij in Jerez de la Frontera in Spanje, laat deze whisky de essentie van The Macallan zien.

De Macallan Enigma single malt, die perfect de ultieme sherry-rijkdom laat proeven, wordt gekenmerkt door volle, aanhoudende smaken van gedroogd fruit, rijke kaneel en intens zacht houtige kruiden; verhoogde anticipatie in onze eeuwige zoektocht naar perfectie.

De verpakking van de Macallan Enigma beeldt de doorsnede van een eikenboom af, toont zo het hart van de Macallan,en onthult opnieuw een nieuwe reis en een onontdekte wereld.

De ervaring - Geniet van elk moment

Gedroogd fruit     Kaneel     Eik     Vanille     Gember     Peer

Kleur:    Spaanse zonsondergang
ABV:     44,9%
Neus:     Eik opent volwassen onthullende gedroogde vruchten, vanille, zoete peren en kaneel.
Smaak:  Gedroogde vruchten en houtkruiden smeren het gehemelte. Gember, kaneel en eiken geven diepte
Afdronk: Lang, slepend, gedenkwaardig.

Klik hier voor het gehele assortiment van The Macallan
macallan quest enigma terra lumina online buy

The Macallan Quest
Een zachte mix van citrusvruchten in balans met zoete vanille-eik
 
Het begin van de reis
De intentie om naar buiten te gaan om het onbekende te verkennen
 
    De Macallan Quest is een eerbetoon aan de hele reis die de Macallan heeft gemaakt om de beste eik van meer dan 20.000 mijl te kopen; afsluitend met de selectie van vier verschillende maar complementaire vatentypes om een enkele malt whisky te leveren die een oprechte verwachting van verder onderzoek en genot creëert.
 
    Amerikaanse bourbonvaten worden gecombineerd met exclusief geselecteerde sherry-gekruide Europese en Amerikaanse eikenhouten vaten, en oxhoofden, om een karakter van verse aroma's van citrusvruchten en zoete vanille-eik te leveren.
 
    The Macallan Quest is een blauwe lucht en vertegenwoordigt het begin van de reis waarbij de wereld een canvas is en de hemel de limiet is.
 
De ervaring
Geniet van elk moment
 
    Vanille
    appel
    Citrus
    Lichte eik
    Gember
    Gedroogd fruit
    Nootmuskaat
    KANEEL
 
Kleur
    Bleek goud
ABV
    40,0%
Neus
    Zachte citrusvruchten, appelronde en citroen. Vanille zoetheid en subtiele eik.
Gehemelte
    Appel vermengd met gember en gedroogde vruchten. Nootmuskaat en kaneel worden zachter en vervagen.
Af hebben
    Grote lengte. Zacht, licht fruit en medium zoet.
0
0
0
s2sdefault

Misschien zijn onderstaande artikelen ook interessant?