whis-kika proeverij bestofwhisky.com 

Kom Proeven op onze Whis-KIKA Proeverij!

Een héérlijke avond uit en de opbrengsten komen ten goede van de WheelsforKika wielrenners. Lekker een avondje maximaal genieten met je dierbaren onder het genot van heerlijk whisky's en lekkere hapjes. Het volledig opgehaalde bedrag komt ten goede aan Wheels4Kika. Één gezamenlijke droom, ieder zijn bijdrage! 

Kom ook genieten en schrijf je in! Slainthe Math, Ernst & Jeannette Dambrink
Ps. Met dank aan de sponsoring van onze leveranciers Bresser & Timmer en Pernod Ricard!


Uitnodiging Whis- KIKA proeverij 12 juni 2015

Eind juni 2015 gaat een team wielrenners onder de naam Wheels4Kika naar Italië om de Giro di Kika te volbrengen. De Giro di Kika is een zware tocht van een week met bijna 1000 kilometer fietsen door de Italiaanse Dolomieten. De inzet van de Giro di Kika is zo veel mogelijk geld inzamelen voor Kika, de stichting die zich inzet voor de bestrijding van kinderkanker.

Aan de Giro di Kika doen ca. 140 renners mee, die ieder de verplichting hebben minimaal € 2.500 aan sponsorgeld bijeen te brengen. Wheels4Kika heeft 5 renners, dus ons minimale bedrag is € 12.500. Dit bedrag zijn wij inmiddels ver voorbij gestreefd en we hebben besloten de doelstelling te verdubbelen: we gaan voor € 25.000 voor Kika! Dit geld zamelen we in door verschillende evenementen te organiseren en in dit kader willen wij jullie van harte uitnodigen voor een Whis-KIKA proeverij.
whis-kika proeverij bestofwhisky.com
De spreker van deze avond is Ernst Dambrink van Bestofwhisky.com.
We zullen deze avond naast wat lekkere hapjes ook kunnen genieten van een mooie line up van maar liefst 6 verschillende whisky’s. Je hoeft geen fervente whisky liefhebber te zijn om een leuke, gezellige en leerzame avond te hebben! Uiteraard is het mogelijk om aan het einde van de avond geproefde whisky’s te bestellen.

We zijn deze avond te gast bij Franklin van der Zijde van Optima Forma Fitness en WaterRower in Krimpen a/d Lek die zijn bedrijfsruimte aan de Noord 63 ter beschikking heeft gesteld voor deze avond (Let op: de dijk is deels afgesloten bij Krimpen a/d Lek, dus je moet de dijk op vanaf Krimpen a/d IJssel) .

Wij zouden het erg leuk vinden als je komt, en de opbrengst van deze avond is ook nog eens voor het goede doel! Geef je op, bel ons op 06-1302 6992 of mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Je maakt je deelname definitief door € 30 over te maken naar:

Rekeningnummer: NL79 INGB 0652 6310 88 t.n.v. P.J Dekker onder vermelding van: Whisky proeverij + je naam (VOL = VOL!!)

Ben je verhinderd? Een sponsorbijdrage leveren mag altijd! Dit kan via de volgende websites:

Wheels4kika.com of Girodikika.nl

Graag tot 12 juni ! Hartelijke groet,

Peter Dekker – Wheels4Kika / PDCT
Ernst Dambrink – Bestofwhisky.com
Franklin van der Zijde – Optima Forma fitness / WaterRower 

 
0
0
0
s2sdefault

Misschien zijn onderstaande artikelen ook interessant?