Guardian of The Glenlivet_smallWe zijn bijzonder verheugd dat we in een unieke samenwerking met The Glenlivet de Helios aan mogen bieden exclusief voor Nederland! Alle Single Cask Editions zullen in het vervolg in Nederland exclusief verkrijgbaar zijn voor The Guardians van The Glenlivet!

Become a Guardian of The Glenlivet! 

Ben je nog geen Guardian maar wil je wel zo een unieke Single Cask The Glenlivet bemachtigen? Word dan nu lid op www.theglenlivet.com/guardians
Lid worden van de Guardians is gratis, The Glenlivet verwelkomt iedereen die ‘The single malt that started it all’ een warm hart toedraagt. Lees verder wat de voordelen zijn en hoe je

Guardian

kunt worden!

Wat zijn de voordelen?

Alle Guardians hebben toegang tot de Guardians website, ontvangen de maandelijkse nieuwsbrieven, en hebben exclusieve toegang tot de bibliotheek aan de distilleerderij.
The Glenlivet BlogVia de nieuwsbrieven en blog, krijgt u de unieke kans om te horen van leden van The Glenlivet team zowel op de Distillery als over de hele wereld.

U blijft up-to-date met nieuws, feiten en gebeurtenissen. Ze zijn blij met uw vragen en nodigen u uit om uw gedachten te delen en in contact met andere Guardians te komen via de blogs.
Tevens ontvangt uitnodigingen voor exclusieve (Nederlands) Guardian evenementen, online proeverijen in de Dram Room en de exclusieve The Glenlivet Helios Single Cask  en The Glenlivet Josie Single Cask zijn alleen verkrijbaar in zeer beperkte oplages voor The Guardians.
NB. Vergeet alleen niet aan te vinken dat u van dit soort initiatieven op de hoogte gehouden wilt worden want anders gaan ze aan uw neus voorbij!


Guardians Ambassadeurs

De guardians, die laten zien dat ze werkelijk toegewijd zijn aan The Glenlivet kunnen Guardian ambassadeurs worden en ontvangen een lidmaatschapskaart en een sleutel om speciale dram collecties te openen bij de distilleerderij en op Festivals.
Als u wilt weten hoe u Guardian van The Glenlivet kunt worden, klik dan hier.
Het motto van de Guardians van The Glenlivet is 'With taste comes distinction'. Dit geldt zowel voor de leden als voor de whisky!

Slainte Mhath

Best regards,

Ian Logan, Guardian of Malt


Ricky is een enthousiaste verteller over zijn werkplek!

[youtube]hiPZ-QjGVCg[/youtube]
PS. Laat je meenemen door Ricky Crawford voor een prachtige tour door The Glenlivet Distillery

 
0
0
0
s2sdefault

Misschien zijn onderstaande artikelen ook interessant?